Wie zijn wij?

Drumschool Voorschoten – Vinoj Joghi.

In 1998 is Vinoj als leerling begonnen bij Hans Cleuver. Hier heeft hij zich alle aspecten van ‘de beroepsdrummer’ eigen gemaakt en heeft hij zich ontwikkeld tot een uitermate technische drummer. Na 6 jaar les te hebben gehad beheerst hij alle muziek-stijlen waardoor veelzijdigheid een van de grootste kenmerken is van drummer Vinoj.

Studie:
4 jaar opleiding slagwerk van Hans Cleuver.

Drumschool Voorschoten – Sven Rozier.

Op jonge leeftijd begint Sven met drummen. Hij heeft altijd een sterke band gehad met muziek en heeft dan ook een brede interesse. Hij speelt in vele bandjes, en is altijd wel in verschillende kroegen/formaties/sessies rondom Leiden te vinden. Op het conservatorium in Rotterdam volgt hij vakken als: Muziekpedagogiek en vakdidactiek. Bij Sven in de les staan thema’s als plezier, ontspanning en motivatie centraal.

Studie:
Op dit moment studeert Sven op het Conservatorium Rotterdam

Drumschool Voorschoten – Orlando Tupamahu

Deze linkshandige drummer die rechts speelt is geen onbekende in de huidige muziekscene! Hij wordt heel veel gevraagd in verschillende projecten en dat maakt deze docent sterk! Alle muziekstijlen, coördinatie, techniek en muzikaliteit zijn onder controle bij deze sympathieke drummer!

Studie:                                                                                                                                                                                                                                                                                                    The Rockschool, Rudi Sibma en Vinoj Joghi